Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Auto Eelde voor Inkoop en Verkoop van uw auto in Noord-Nederland

AutoEelde.nl is de internetnaam van Van Bergen Auto’s en Robert Schoon Automobielen en is gespecialiseerd in de inkoop en het verkopen van gebruikte auto’s. Door jarenlange ervaring in de autobranche, samen meer dan 60 jaar, zijn we in staat de juiste auto’s in te kopen en dan met name voor de juiste prijzen. Doordat wij de marges klein houden kunt u als klant rechtstreeks profiteren van onze zeer scherpe verkoopprijzen. Via de diverse landelijke websites zoals Autoscout, Autotrader en Autotrack kunt u dit zelf opzoeken en vergelijken. Wij weten uit ervaring hoe dit werkt: eerst zien en dan pas geloven!

Geen afleveringskosten bij Auto Eelde (Drenthe)

AutoEelde.nl hanteert geen afleveringskosten. Alle op deze site vermelde prijzen zijn meeneemprijzen met beperkte garantie. Alle auto’s worden professioneel gepoetst, zijn altijd voorzien van de NAP (Nationale AutoPas voor een gegarandeerde kilometerstand) en een geldige of nieuwe APK-keuring. Wilt u toch meer zekerheid dan behoort uitgebreidere garantie op uw nieuwe auto uiteraard tot de mogelijkheden.

Kom bij ons langs in Eelde en overtuig uzelf.

Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk bij AutoEelde.nl. Benieuwd wat uw huidige auto waard is? Klik hier voor het inruilformulier of breng een bezoek aan ons bedrijf in Eelde.

Robert Schoon

Otto van Bergen

Kennismaken?

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Eelde voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Afspraak maken

Waarom Auto Eelde?

 

check Geen afleveringskosten
check Professioneel gepoetst
check Altijd garantie
check Inruilen altijd mogelijk

Openingstijden

Copyright 2018 – Auto Eelde